Scener

Vi finns mellan gamla skorstenar och lagerhus, mitt i det häftiga industrilandskapet i centrala Norrköping. I år mer utsprida än vanligt, men vi är säkra på att du hittar ändå 😉

Vi är tacksamma om du tar dig tid för at läsa genom denna sida och vår sida om hygienkoncept.

Årets scener

Årets evenemang arrangeras av fyra olika föreningar på fyra olika scener runt om i Norrköping. På varje scen kommer publiken begränsas till ca 50 personer. Fler av artisterna kommer spela på mer än en scen, men alla artister spelar inte på alla scener. Som besökare väljer du en scen när du köper biljett och det blir din scen för kvällen. Det kommer inte finnas möjlighet att besöka flera scener eller att byta mellan. 

Hörsalen

Mitt på shoppinggatan i Norrköping finns Hörsalen. Här kommer vi bjuda på konserter med sittande publik. Lokalen är stor och det finns goda möjligheter att sprida ut sig. I lokalen finns ingen servering, men caféer och matställen finns i närheten. Mat och alkohol får inte tas med in i lokalen.

Stage Skandia

I närheten av Hörsalen, bara en bit upp på Drottninggatan, finns stage Skandia som blir den andra scenen för festivalen. Här blir det konserter med sittande publik och dans för några par åt gången. Med tanken på avståndsregeln ber vi dig att dansa endast med personer du delar hushåll med. På stage Skandia kommer cafét att vara öppet under festivalen. Mat och alkohol får inte tas med in i lokalen. 

Crescendo

Denna scen är känd för dig som redan besökt Norrköpings folkmusikfestival. På Crescendo kommer det finnas plats för sittande publik framför scenen. Dans kommer förhoppningsvis kunna arrangeras för några par åt gången i bar-delen av lokalen. Med tanken på avståndsregeln ber vi dig att dansa endast med personer du delar hushåll med.

Cnema (endast fredag)

Precis bredvid Visualiseringscenter C och Universitetet finns Cnema. Här finns i vanliga fall Norrköpings kommuns filmverksamhet. Festivalen kommer hålla till i Stora Salongen under fredagskvällen. Här kommer det bli konserter med sittande publik och det finns plats till jam. Under kvällen kommer också caféet i lokalen vara öppet.

Arbetets museum (endast lördag)

Högt upp i Strykjärnet finns restaurang Vy och tillhörande konferensanläggning. I Folksamsalen blir det en scen med sittande publik. Lokalen är luftig och har i vanliga fall plats för 160 personer. Här kommer det också finnas plats till jam. 

Tillgänglighet

Alla lokaler är handikappanpassade med hiss och ramp. Kontakta arrangören för scenen i förväg.

Rökfritt!

Hela området är rökfritt, detta gäller även utanför lokalerna och informationstältet.

Visa hänsyn!

Håll avstånd till varandra och tvätta händerna för din och dina medmänniskors skull. Visa hänsyn till artisterna och vänta till en naturlig paus om du måste lämna en konsert.

Shoppa loss!

Efter konsterten kan du få möjlighet att köpa dig en skiva! I år säljer artisten eller gruppen sina egna skivor vid scenen.

Vid informationstältet finns försäljning av tygkassar, gamla och nya tröjor! Här kan du betala med swish, kort eller kontanter. Hit kan du också komma om du undrar nånting eller vill hämta öronproppar!