Hygien

Varje arrangör är ansvarig att begränsa publiken till max 50 personer. På alla scener kommer det finnas funktionärer som se till att alla kan känna sig trygga och att reglerna följs.

Du som har bokat en biljett till en scen får upplevelsen av konserterna knutna till den scenen. Det kommer alltså inte vara möjligt att växla under samma dag. Däremot kan du välja en annan arrangör på lördag.

Det kommer finnas samma artister som spelar på olika scener till olika tider. Kolla programöversikten för att se vilka artister som spelar när.

Biljettbokning kommer endast ske online för att kunna hålla koll på maxantalet.

Alla arrangörer följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd och hygien.

Ditt ansvar

Folkmusikhelgen är för dig. Utan gäster inga konserter. För att det kan funka även i dessa tider behöver vi hjälpas åt. Några månader in i pandemin behöver vi nog inte förklara i detalj vad som gäller, snarare påminna er om att Folkhälsomyndighetens rekommendationer fortfarande gäller.

Arrangörerna och vi hälsar dig välkommen om du är helt friskt, ja, helt friskt. Ingen ont i halsen, ingen liten snuva. För att göra det lättare för dig att bestämma dig om du ska stanna hemma eller ej kommer det i år vara möjligt att lämna tillbaka din biljett gratis fram till sista dagen, typ till konserten börjar.