Festivalområde

Festival area

Vi finns mellan gamla skorstenar och lagerhus, mitt i det häftiga industrilandskapet i centrala Norrköping. Vi är tacksamma om du tar dig några minuter och läsa genom denna sida. Ha en superbra festival, vi ses!
Welcome to our festival area located in the heart of Norrköpings Industrial Landscape. Please read this page carefully. Have a good time!

Festivalens öppettider
Opening hours

F R E D A G
F R I D A Y
17:00 – 02:00

L Ö R D A G
S A T U R D A Y
10:00 – 02:00

Under festivalens öppettider kan du alltid få hjälp vid informationsdisken i Flygeln.
During the open hours of the festival you can always get help by the information desk in Flygeln.

Getting here

T Å G   T R A I N
Gå från stationen mot Centrum/De Geer och följ Motala Ström uppströms.
Follow signs towards Centrum/De Geer and the river Motala ström upstream.

B I L   C A R
Vi rekommenderar parkeringen på Knäppingsborgsgatan 10 (se kartan).
We recommend the car park on Knäppingsborgsgatan 10, (see map).

Accessibility

Alla lokaler är fullständigt handikappanpassade med hiss och ramp. Kontakta oss gärna i förväg så att vi kan ta hänsyn till dina önskemål.
All facilities are handicap-friendly with elevators and ramps. Please contact us in advance so that we can see to your needs.

Rökfritt!
Smoke-free!

Hela festivalområdet är rökfritt, detta gäller även torget mellan Flygeln och Värmekyrkan.
The whole festival area is smoke free, that also includes the square between Flygeln and Värmekyrkan.

Visa hänsyn!
Show respect!

Visa hänsyn när ni rör er mellan lokalerna och vänta till en naturlig paus om du måste lämna en konsert.
Tänk framförallt på att konserter i Lilla Värmekyrkan kan störas av publik till och från Värmekyrkan.
Show respect when you move between the premises and wait for a natural paus if you have to leave during a concert. Especially concerts in Lilla Värmekyrkan can be bothered by audience on the move to and from Värmekyrkan.

Shoppa loss!
Shop!

Vid informationsdisken finns försäljning av skivor, tygkassar, gamla och nya tröjor! Här kan du betala med swish, kort eller kontanter.
Hit kan du också komma om du undrar nånting eller vill hämta öronproppar!
By the information desk you can buy CDs, tote bags, old and new festival shirts. You can pay with swish, cash or card. You can also come here if you are wondering about something or want to pick up some ear plugs.